Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dorolț a câștigat “Memorialul Istvan Fodor”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cea de-a treia ediție a fost găzduită de Halmeu

memorial

Pe terenul de fotbal din Halmeu s-a desfășurat sâmbătă cea de-a treia ediție a “Memorialului Istvan Fodor”. Apropiații și cei mai buni prieteni l-au comemorat prin fotbal pe fostul nostru coleg de la Szatmari Magyar Hirlap, pe fostul om de presă, Istvan Fodor.

La startul acestei ediții s-au prezentat nouă echipe, trei dintre ele, din diferite motive, nu au putut să ajungă (Petrești, Culciu și Turulung). De dimineață și până seara s-a jucat fotbal, iar cea mai bună echipă s-a dovedit a fi cea din Dorolț. Echipă care nu a primit niciun gol în meciurile disputate. A făcut parte din Grupa C unde a câștigat cu 4-0 cu FC Presa și a remizat cu Căpleni, 0-0. A mers în sferturi unde s-a impus cu 4-0 în fața echipei Preoții Reformați. În semifinală a câștigat în prelungiri cu 1-0, în fața echipei din Micula. Învingătoarea concursului s-a decis la loviturile de departajare. După un 0-0 în timpul regulamentar, iar apoi 3-2, Dorolțul a câștigat cupa “Istvan Fodor” în fața echipei Halmeu. Pe locul trei a terminat Micula, iar pe patru Căpleni. Aici menționăm că înaintea finalei mari, cei prezenți au putut urmări un meci de gală între Old Boy’s Halmeu/Petrești și Old Boy’s UDMR Satu Mare.

Premiul pentru fair-play l-a luat FC Presa, cel mai bun portar a fost Ferenc Toth (Porumbești), golgheter cu șase reușite – Gyula Sandor (Micula), iar cel mai bun jucător a fost declarat Laszlo Darabos (Căpleni).

Echipa din Dorolț a fost formată din: Sandor Vincze, Levente Vincze, David Vincze, Nandor Mester, Gyula Ori, Patrik Fintas, Istvan Kovacs, Arnold Drumar, Viorel Cherecheș.

Amintim că fiecare ediție a “Memorialului Istvan Fodor” are un rol caritativ. Echipele care se înscriu contribuie fiecare cu câte 500 de lei, iar suma totală ajunge la cei doi copii ai fostului ziarist. Istvan Fodor s-a stins din viață în urmă cu trei ani, pe 12 februarie, la vârsta de 35 de ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns