Image 1
Image 2

Concertele Filarmonicii sătmărene în luna martie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După concertul de joi, 2 martie, cu muzica marilor clasici (Bach, Mozart, Beethoven), dirijat de Alexandru Mija, despre care am scris deja, luna martie continuă la Filarmonica “Dinu Lipatti” cu un concert conceput de Franz Lamprecht, dedicat Zilei Femeii, prezentat în 8 martie la Carei și în 9 martie la Satu Mare.

În 16 martie pianiștii bucureșteni Remus și Roman Manoleanu, tată și fiu, vor susține un recital la Sala Filarmonicii, iar în 24 martie Shinya Ozaki revine la pupitrul orchestrei conducând un concert cu soliști japonezi, programând lucrări pentru pian și orchestră de Mozart, Liszt și Ceaikovski.

Interesant se anunță concertul din 30 martie, dirijat de americanul Donald Appert, care va prezenta și un Concertino propriu în primă audiție, cu clarinetistul Rocco Parisi ca solist, seara urmând să se încheie cu Simfonia a II-a de Brahms.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Centrul Civic Satu Mare

IFPLUS CENTRUL CIVIC SATU MARE

Satu Mare: Armonia dintre oraș și natură în Centrul Civic, o viziune a arhitectului Nicolae Porumbescu

Orașul Satu Mare se mândrește cu un simbol emblematic: turnul de 97 de metri al Palatului Administrativ. Această capodoperă arhitecturală este creația profesorului Nicolae Porumbescu, un nume de referință în arhitectura românească, responsabil și pentru alte clădiri remarcabile precum palatele de cultură din Suceava și Baia Mare.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now

OPINII LIBERE

Scriitori ruși despre ruși (A.P. Cehov)

Felul de a fi al rușilor s-a aflat în atenția scriitorilor din cea mai întinsă țară a lumii. Când scăpau de vigilența Ohranei țariste, apoi de serviciile staliniste, până la FSB, spiritul critic scormonea după mentalitățile rele, chiar nocive.