Image 1
Image 2

Milkshake cu fructe de pădure

Sunt dimineti in care avem nevoie de un plus de energie pentru a ne simti din nou in forma, si cea mai simpla solutie ramane o ceasca de cafea. Dar pentru cei care vor sa incerce un milkshake plin de vitamine, antioxidanti si minerale aceast milkshake este o alegere perfecta.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 ceşti de fructe de pădure proaspete (eventual congelate şi dezgheţate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheaţă, sau preferabil pulbere de gheaţă.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară şi se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă şi restul ingredientelor, mai puţin gheaţa, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheaţă se adaugă şi aceştia şi se mixează până când obţineţi o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheaţă se serveşte imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frişcă, fructe, sau frunze de mentă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ÎNCEARCĂ REȚETA

Ciorbă de varză cu afumătură sau Zamă de curechi cu afumătură

Rețeta de ciorbă de varză dulce cu afumătură este o rețeta veche ce păstrează multe amintiri din copilărie. Mie îmi place să-i spun Zamă de curechi cu afumătură exact așa cum îi spunea și bunica mea. Tradițională în Ardeal, deosebit de gustoasă și consistentă cu miresme apetisante poate să țină loc și de felul doi atunci când timpul este limitat și trebuie să pregătim ceva pentru prânz.

DESERT

Cataif, sau prăjitură cu fidea

Cataiful este un desert cu origini care se pierd în complexitatea istoriei culinare a Orientului Mijlociu. Deși rădăcinile exacte sunt dificil de trasat, se crede că acest desert ar putea fi apărut în Imperiul Otoman, având o vechime de câteva secole.