Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Milkshake cu fructe de pădure

Sunt dimineti in care avem nevoie de un plus de energie pentru a ne simti din nou in forma, si cea mai simpla solutie ramane o ceasca de cafea. Dar pentru cei care vor sa incerce un milkshake plin de vitamine, antioxidanti si minerale aceast milkshake este o alegere perfecta.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 ceşti de fructe de pădure proaspete (eventual congelate şi dezgheţate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheaţă, sau preferabil pulbere de gheaţă.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară şi se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă şi restul ingredientelor, mai puţin gheaţa, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheaţă se adaugă şi aceştia şi se mixează până când obţineţi o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheaţă se serveşte imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frişcă, fructe, sau frunze de mentă.

Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Pește Întreg la Cuptor

Pește întreg la cuptor

Peștele la cuptor este una dintre cele mai vechi metode de preparare a peștelui și are rădăcini adânci în bucătăria mediteraneană și balcanică. În satele pescărești de pe malul Mării Negre, această rețetă era pregătită de familiile de pescari după o zi lungă petrecută pe mare.