Image 1
Image 2

Milkshake cu fructe de pădure

Sunt dimineti in care avem nevoie de un plus de energie pentru a ne simti din nou in forma, si cea mai simpla solutie ramane o ceasca de cafea. Dar pentru cei care vor sa incerce un milkshake plin de vitamine, antioxidanti si minerale aceast milkshake este o alegere perfecta.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 ceşti de fructe de pădure proaspete (eventual congelate şi dezgheţate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheaţă, sau preferabil pulbere de gheaţă.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară şi se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă şi restul ingredientelor, mai puţin gheaţa, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheaţă se adaugă şi aceştia şi se mixează până când obţineţi o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheaţă se serveşte imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frişcă, fructe, sau frunze de mentă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE ROMÂNEȘTI

Prăjitură cu cremă de cafea

Rețeta de prăjitură cu cafea este ideală pentru iubitorii de cafea nu doar în formă să lichidă, ci în orice formă s-ar găși. E foarte gustoasă și se prepară ușor. Eu iubesc cafeaua si nu pot să funcționez fără o cană mare de cafea cu lapte. Îmi place cafeaua în toate formele ei, mai ales în prajituri. Nu imi pot imagina cafeaua fara ceva dulce langa ea, dar nici desertul fara ceasca de cafea langa el.

MÂNCARE DE POST: Conopidă la cuptor

MÂNCARE DE POST: Conopidă la cuptor

Devenită o alternativă sănătoasă și delicioasă la tradiționalele preparate de Paște, această mâncare de conopidă de post impresionează prin simplitatea și versatilitatea sa. Ideală pentru cei care doresc să îmbogățească masa festivă cu o opțiune vegetariană, această rețetă valorifică la maximum gustul natural al conopidei, oferind un fel de mâncare nutritiv și ușor de preparat.