Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

12 bucăți de ciuperci Agaricus, cunoscute sub numele de champignon, cu diametrul de circa 7-8 cm, 3 ouă, o ceapă, 2 liguri de pesmet, 5-6 linguri de ulei, 100 g de cașcaval răzuit, sare, piper, oregano. Dacă doriți să preparați mâncare de post folosiți cașcaval vegetal, iar în loc de ouă o lingură de făină și circa 100 ml de apă.

Mod de preparare:

Ciupercile se curăță, iar codițele se taie mărunt. Ceapa mărunțită de călește bine în ulei, se adaugă codițele de ciuperci, se condimentează cu sare, piper și oregano iar când și ciupercile s-au călit și au un aspect sticlos se adaugă 2 ouă bătute în prealabil. Când toată compoziția s-a prăjit se lasă să se răcească puțin, se adaugă un ou crud, pesmetul, iar dacă e nevoie se mai condimentează după gust. Se amestecă bine și cu această compoziție se umple ciupercile. Se așează pe o tavă căptușită cu hârtie de copt, se presară cu cașcaval și în cuptorul preîncălzit se prăjesc circa 10-12 minute. Se poate orna cu frunze de pătrunjel, eventual ardei roșu, iar la servire arată foarte bine dacă se așează pe un pat de salată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Tarte Savuroase cu Piersici și Brânză de Capră

DESERT

Tarte savuroase cu piersici și brânză de capră

Aceste tarte cu piersici și brânză de capră sunt un exemplu de eleganță și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vară. Pregătite cu ușurință cu o seară înainte, ele își păstrează savoarea și prospețimea până la momentul servirii.

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?