Image 1
Image 2
Acasa

Alături de alţi poeţi români, George Vulturescu este invitat la o reuniune culturală la Lyon – Franţa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Consulatul General al României la Lyon – Franţa organizează vineri, 31 ianuarie, în Sala de Consiliu, o reuniune literară pentru a-i omagia pe poeţii Mihai Eminescu şi Lucian Blaga. Practic, în acest fel se aduce un omagiu poeţilor menţionaţi.

Prezentarea şi traducerea evenimentului o să aparţină lui Florica și Jean-Louis Coumol, iar moderator o să fie Jacques Andre, editor.

Recitalul de poezie românească o să fie susţinut de Cassian Maria Spiridon, George Vulturescu, Paul Vinicius, Vasile George Dâncu şi Radu Bata.

Iată o nouă manifestare culturală organizată în ultimul an în Franţa la care poetul sătmărean, directorul Revistei Poesis din Satu Mare, participă în calitate de invitat. Este o onoare pentru cultura sătmăreană să fie reprezentată din nou în Franţa.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

TABĂRĂ DE VARĂ LA ODOREU

Icoane pe sticlă pictate de tineri

Parohia Ortodoxă “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” de pe str. Botizului din Municipiul Satu Mare, cu binecuvântarea Prea Sfinţitului Părinte, Iustin, Episcop ul Maramureşului şi Sătmarului a organizat timp de trei zile o tabără adresată adolescenţilor.