Image 1
Image 2

Milkshake cu fructe de pădure

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 cești de fructe de pădure proaspete (eventual congelate și dezghețate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheață, sau preferabil pulbere de gheață.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară și se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă și restul ingredientelor, mai puțin gheața, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheață se adaugă și aceștia și se mixează până când obțineți o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheață se servește imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frișcă, fructe, sau frunze de mentă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ARHIVA CU REȚETE CULINARE POESIS

Pui prăjit la cuptor (imitație KFC )

Această rețetă de pui prăjit la cuptor este una la care lucrăm de mult timp să o perfecționăm. Prin multe încercări și erori, în sfârșit am venit cu formulă câștigătoare încă din 2018. Ca orice rețetă decentă de imitație KFC, această rețetă conține un amestec de 11 ierburi și mirodenii aromate. Totuși, în loc să între în friteuză, acest pui devine crocant chiar în cuptor. Această metodă vă lasă cu carnea fragedă și suculentă la interior și un exterior crocant delicios. În plus, ușurează atât gătitul, cât și curățarea!

 Carne de vițel cu spanac în sos de bulion și lămâie

 Carne de vițel cu spanac în sos de bulion și lămâie

Spanacul, bogat în antioxidanți, fier, vitamine A, C, K, și minerale, este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătății cognitive și a vederii. Studiile arată că flavonoidele din spanac pot stimula funcțiile creierului, îmbunătăți vederea și ajuta în lupta contra unor tipuri de cancer.