Image 1
Image 2

Casa de Ajutor Reciproc a Episcopiei Maramureșului și Sătmarului la ceas de bilanț

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 18 februarie 2021 a avut loc ședința anuală a Casei de Ajutor Reciproc (CAR) a preoților și personalului neclerical din Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului. Întâlnirea a avut loc în incinta Catedralei Episcopale ”Sf. Treime” din municipiul Satu Mare și a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, arhiereu vicar al eparhiei.

La şedinţă au participat reprezentanţi ai celor 8 protopopiate, precum şi Permanenţa Centrului Eparhial, fiind respectate normele de distanțare socială și protecție sanitară privind răspândirea COVID-19.

Darea de seamă pe anul 2020 cu detalierea tuturor activităților a fost prezentată de către președintele Casei de Ajutor Reciproc, pr. Mihai Tira.

A fost citit raportul comisiei de cenzori şi aprobată darea de seamă, dar şi nivelul cuantumurilor de ajutorare pentru decursul acestui an calendaristic.

Cu acest prilej, ierarhul a transmis salutul și binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, apoi a mulţumit celor care administrează această instituţie de întrajutorare, pentru faptul că activitatea de anul trecut a decurs cu bune rezultate, în conformitate cu atribuţiile care le revin administratorilor, prin respectarea legislației în vigoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS RUGĂCIUNEA PAPEI

De Ziua Morților, Papa Francisc s-a rugat pentru pace

La o Sfântă Liturghie ce a marcat Ziua Pomenirii Tuturor Credincioșilor Răposați, într-o dimineață ploioasă,...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now