Image 1
Image 2
Ciornă automată

DONAȚIE

Salvare complet utilată pentru Secția de Oncologie a Spitalului Fundeni

Salvarea dispune de toate dotarile necesare oricarei interventii
Protopsaltul Catedralei Patriarhale, arhidiaconul Mihail Burcă, a intermediat donarea unei salvări către Secția de Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Este vorba despre o autospecială Mercedes Benz tip B, complet utilată, care a ajuns la această unitate spitalicească cu paturi în urma unei suferințe pe care a avut-o Irene Ecaterina, fiica reprezentantului Catedralei Patriarhale.
„Mulțumesc, Irene Ecaterina, că, prin chemarea ta, vin oamenii, spre săvârșirea faptelor bune!” a scris protopsaltul Mihail Burcă. Micuța a fost afectată de leucemie, dar acum este bine datorită intervențiilor medicilor Secției de Oncologie de la Institutul Clinic Fundeni.
O altă donație importantă inițiată de Arhid. Mihail Bucă în beneficiul aceluiași spital a fost și un aparat performant pentru diagnosticarea leucemiei. Familia Bucă se numără printre cei care au contribuit la achiziționarea lui.
Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

MIZERIE ÎN SOMEŞ

Se va rezolva problema deşeurilor

Problema deşeurilor de pe râul Someş a fost semnalată de multe ori chiar şi de către vecinii noştri din Ungaria. Ideal ar fi să nu se mai arunce deşeuri în acest râu, dar dincolo de educaţie s-a pornit un proiect amplu princare se vor colecta deşeurile.