Image 1
Image 2

TNL începe o campanie de donare de sânge

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
 

 
 
În 3 aprilie începe săptămâna donării de sânge, o campanie naţională iniţiată de Tineretul Naţional Liberal cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.
În 2023, activităţile dedicate acestei zile sărbătorită anual în 7 aprilie se desfăşoară sub tema „Sănătate pentru toţi”.
 
Astfel, începând de luni până vineri – noi, tinerii liberali din toată ţara vom fi prezenţi în centrele de transfuzie sangvină din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ.
 
Orice persoană care este sănătoasă, într-o stare bună fizică şi psihică şi care nu a suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni, poate dona sânge.
Donatorul trebuie să aibă vârsta între 18-60 de ani şi o greutate minimă de 50 kg. Invităm toate persoanele care îndeplinesc condiţiile pentru a dona, să se deplaseze la cel mai apropiat centru de transfuzii şi să facă acest gest – pe cât de simplu şi sigur – pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge.
 
Vă puteţi programa oricând şi online, campania noastră fiind publică şi pe aplicaţia BlooDoChallenge, disponibilă aici: https://bloodochallenge.com/.
Împreună, putem face bine României! Ne vedem la donare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Peste 1000 de sătmăreni au beneficiat de campania “Din grijă pentru tine”

SERVICII MEDICALE LA SATU MARE

Peste 1000 de sătmăreni au beneficiat de campania “Din grijă pentru tine”

Campania de Educație și Prevenție Sanitară “Din grijă pentru tine”, care s-a desfășurat în municipiul Satu Mare la Casa Dăinuirii, s-a bucurat de mare popularitate în rândul sătmărenilor. Fiecare cetățean care a beneficiat de serviciile medicale oferite a făcut o programare în prealabil, și astfel Casa Dăinuirii a fost vizitată de peste 1000 de sătmăreni în ultimele două zile.