Image 1
Image 2
Ciornă automată

PANICĂ ÎN ZBOR

Avionul Cluj – Dortmund a aterizat de urgență la Budapesta! Sunt și sătmăreni

Marți, 14 noiembrie 2023, un incident neașteptat a marcat zborul W43361 de la Cluj-Napoca (România) spre Dortmund (Germania).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aeronava, care transporta și călători din Satu Mare, a fost nevoită să aterizeze de urgență la Budapesta (Ungaria), stârnind panică printre pasageri. Din câte se pare, într-un incident neobișnuit, avionul a lovit câteva păsări la decolare.

 

Conform surselor noastre, echipajul a decis să aterizeze la Budapesta pentru a verifica starea parbrizului, care s-a dovedit a fi acoperit de sângele păsărilor lovite. Printre pasagerii aflați la bord se numără și sătmăreni, care trăiesc momente de groază.

 

Echipa de mentenanță a sosit pentru a evalua daunele și a asigura că avionul este în condiții de zbor sigure. Episodul este desprins parcă dintr-un scenariu de film de groază, a fost gestionat cu succes de către echipajul avionului și personalul de mentenanță. Pasagerii au fost informați cu privire la situație și li s-a asigurat că toate măsurile de siguranță vor fi luate.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

JUDEȚUL SATU MARE

S-a dat startul concursului “Go to School”

Toate școlile din județul Satu Mare se pot înscrie la concursul ” Go to School ” , lansat de către Asociația Acces la Viitor. Este o competiție în care elevii își arată abilitățile de a cuprinde într-un mesaj cuprinzător esența a ceea ce este o școală pentru viitor, în ochii lor.