Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cel puțin 30 de persoane moarte în Japonia după un cutremur

O tragedie îngrozitoare a lovit centrul Japoniei, unde cel puțin 30 de persoane au pierit în urma unui cutremur puternic cu magnitudinea de 7,6, survenit luni, 1 ianuarie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Autoritățile japoneze au confirmat această cifră tragică marți, iar echipele de salvare sunt în plină cursă contracronometru pentru a salva viețile celor îngropați sub dărâmături.

 

Cutremurul a provocat prăbușiri masive ale clădirilor, iar echipele de salvare se străduiesc să treacă peste drumurile avariate și alte daune grave la infrastructură pentru a ajunge la zonele afectate. Oamenii sunt prinși sub casele prăbușite, iar fiecare moment contează în eforturile de salvare.

 

Echipele de intervenție au fost mobilizate într-un efort coordonat pentru a salva cât mai mulți oameni, dar situația dificilă este complicată de extinderea distrugerilor. Avariile semnificative la drumuri și infrastructură îngreunează accesul rapid al echipelor de salvare către zonele afectate.

 

Comunitățile locale sunt în stare de șoc și se mobilizează pentru a face față acestei tragedii. Guvernul japonez a declarat stare de urgență și a activat toate resursele necesare pentru a face față situației de criză.

 

CITEȘTE ȘI: Mani Gyenes a plecat în Arabia Saudită pentru cel mai dur Dakar

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Citiți în ziarul tipărit din 25.10.2023

• Viktor Orban s-a dezlănțuit împotriva Uniunii Europene
• Ruptură între CSM Olimpia și Fabian
• Generalul (r) Nicolae Ciucă reprezintă Senatul României la Carei de Ziua Armatei
• La ITV vi se răspunde azi întrebărilor despre pensionare