Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O POVESTE DE IUBIRE

S-au îndrăgostit la trei ani și s-au căsătorit după două decenii

Pe măsură ce relația lor a evoluat de-a lungul anilor, Matt a simțit că trebuie să-și țină promisiunea făcută la grădiniță
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Laura Scheel și Matt Grodsky au început să se îndrăgostească încă de la grădiniță. În ciuda faptului că multe iubiri din acea perioadă nu rezistă, povestea lor este una cu adevărat specială și unică.

Matt își amintește cu drag de acea vreme, când avea doar trei ani și și-a declarat intenția de a se căsători cu Laura. “Una dintre primele mele amintiri este aceea că aveam trei ani și m-am ridicat în fața clasei mele de preșcolari, declarând că mă voi căsători cu ea într-o zi”, povestește el.

 

Laura își amintește, de asemenea, că au fost foarte apropiați în acei ani de grădiniță. “Făceam aproape totul împreună în grădiniță”, spune ea.

După acea perioadă, cei doi au pierdut legătura până în primul an de liceu, când s-au reîntâlnit prin intermediul unui prieten comun. Relația lor a prins din nou contur și în doar două săptămâni au devenit iubiți.

 

Pe măsură ce relația lor a evoluat de-a lungul anilor, Matt a simțit că trebuie să-și țină promisiunea făcută la grădiniță. Astfel, în mai 2015, el a ales să își pună întrebarea specială în aceeași clasă de grădiniță în care s-au cunoscut.

“Pe tot parcursul drumului cu mașina până la grădiniță, ea m-a tot întrebat de ce păream neliniștit”, spune Matt. “Îmi tot verificam buzunarul când ea nu se uita, ca să mă asigur că inelul era încă acolo”.

Momentul a fost unul de neuitat. “M-am lăsat în genunchi în timp ce fratele meu venea cu telefonul, făcând fotografii”, își amintește el. “Laura a fost șocată. I-am explicat de ce vreau să se căsătorească cu mine și ea a spus da – uf!”

 

Iar în cele din urmă, în decembrie 2016, Laura și Matt s-au căsătorit, transformând astfel o poveste de grădiniță într-o poveste de dragoste adevărată, de basm.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns