Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LOCALE

Agent de pază găsit carbonizat într-un parc fotovoltaic din Satu Mare

Agent de pază găsit carbonizat într-un parc fotovoltaic din Satu Mare
Un incident șocant s-a petrecut lângă localitatea Petea, în județul Satu Mare, într-un parc fotovoltaic, unde un agent de pază a fost descoperit carbonizat de colegii săi din echipa de intervenții. Autoritățile au intervenit pentru a investiga circumstanțele tragice ale incidentului, cauza exactă a decesului fiind încă în curs de stabilire.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un incident șocant a avut loc vineri seara, 27 septembrie 2024, la un parc fotovoltaic situat la ieșirea din Satu Mare spre Dorolț. Un agent de pază a fost găsit carbonizat în ghereta sa, în jurul orei 22:30, în circumstanțe încă neclare. Colegii săi, îngrijorați de faptul că acesta nu răspundea la dispecerat, s-au deplasat la fața locului și au descoperit scena tragică.

Deși au încercat să intervină cu stingătoare pentru a domoli focul, era deja prea târziu. Poliția a sosit rapid pentru a investiga situația, iar zona a fost securizată pentru a permite anchetatorilor să adune probele necesare. În acest moment, autoritățile iau în considerare toate ipotezele, inclusiv posibilitatea unei crime.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare au declarat: „Persoană decedată prin intoxicare/carbonizare, în localitatea Dara, lângă parcul de fotovoltaice. O gheretă a luat foc, însă în momentul solicitării, incendiul era deja stins. Echipajul TIM se deplasează pentru constatarea decesului”. Ancheta continuă, urmând ca autoritățile să clarifice cauzele exacte ale acestui incident tragic.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns