Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SATU MARE

Accident mortal pe strada Odoreului

Postare ( Sablon)
Accident grav pe strada Odoreului
Postare ( Sablon)
Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat în stâlp) cu o persoană încarcerată, inconștientă, pe str Odoreului localitatea Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu.

La fața locului s-au deplasat și Detașamentul de Pompieri Satu Mare, cu un ASAS, Descarcerarea, TIM și EPA SMURD și 15 cadre militare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

 

Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto. Cadrele medicale sosite la fața locului au încercat resuscitatea bărbatului, dar din păcate fără succes. Martorii oculari au spus că mai mulți cetățeni și pompieri au ținut o pătură deasupra victimei, cât timp a fost resuscitat.

 

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns