Image 1
Image 2

ACCIDENTE RUTIERE

Accident rutier produs de un sătmărean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Săliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, în apropiere de limita cu localitatea Săcel, un autovehicul ce se afla răsturnat, în afara părții carosabile, ca urmare a unui accident de circulație. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acesta ar fi condus autovehiculul în cauză pe D.J. 186, dinspre Dragomirești înspre Săcel, iar la un moment dat ar fi provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale ale autovehiculului.

 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Dragomirești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

”LA COTEȚE” – Cu mic cu mare, zeci de băimăreni trăiesc în condiții de EV MEDIU doar în colibe

Buni doar CÂND VOTEAZĂ

”LA COTEȚE” – Cu mic cu mare, zeci de băimăreni trăiesc în condiții de EV MEDIU doar în colibe

Baia Mare. Început de primăvară 2024! Secolul vitezei, secolul în care oamenii nu își pot imagina că încă mai sunt oameni care trăiesc în condiții de EV MEDIU. Este cazul și celor câteva zeci de familii care au statul de orășean dar în realitate locuiesc ”LA COTEȚE”. De altfel, așa este și numele micuțului lor cartier situat la marginea orașului, lângă Gara CFR.

CONDUCĂTORI AUTO

Urcă la volan băuți și drogați

Maramureșul se numără printre județele cu un ridicat nivel de infracțiuni la capitolul ilegalități rutiere. Din păcate, se înmulțește numărul conducătorilor auto care consumă alcool și droguri, iar apoi urcă la volan. Mulți sunt depistați de lucrătorii poliției rutiere, dar cei mai mulți nu sunt prinși. Cert este, că siguranța cetățeanului este pusă tot mai mult în pericol.