Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EDUCAȚIE

Acțiune extrașcolară pentru elevii clasei a III-a A de la Școala Bălcescu Petofi

Colectivul clasei a III-a A de la Școală Gimnazială Bălcescu Petofi din Satu Mare a participat în data de 26 octombrie la acțiunea extrașcolară intitulată "Bazar în culorile toamnei".
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aceasta a avut ca scop punerea în valoare a creativității copiilor, dezvoltarea deprin-derilor acestora și prețuirea muncii depuse atât individual cât și în colectiv. În cadrul târgului fiecare clas[ participantă și-a expus ornamentele realizate, fructe și legume specifice toamnei.

 

Am sărbătorit toamna și ne-am bucurat de bunătățile care ni le oferă. Îi felicit atât pe copii, cât și pe părinți pentru implicare și participare. Ca în fiecare an ne am pregătit cu ornamente foarte frumoase realizate de copii și bunătăți specifice acestui anotimp, standul clasei noastre a III – a A, fiind printre cele  mai frumoase și bogate”, a precizat Pop Monica – învățătoarea clasei a III-a A din cadrul Școlii Gimnaziale Bălcescu Petofi din Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Revedere după 40 de ani la Liceul Pedagogic Carei – promoţia 1979

Pe la sfârşitul lunii august 1979, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a organizat repartizarea absolvenţilor Liceului Pedagogic Carei, promoţia 1979, acţiune de la care nu puteau lipsi inspectorii de personal Nicolae Cionca şi Vasile Libotean, persoane de care se legau speranţe că vor oferi posturi didactice conform pregătirii.