Image 1
Image 2

PLEDOARIE PENTRU "ZICI"

Activitate de lectură creativă cu elevii de clasa a V-a de la Colegiul Eminescu

Elevii de gimnaziu de la Colegiul Național Mihai Eminescu au sărbătorit Ziua Internațională a Cititului Împreună. Pentru ei, a fost o bună modalitate și ocazie prin care au împărtășit emoții, idei, de a se distra și învața împreună, dar și de a-și descoperi pasiunile, a-și dezvolta abilitățile, și a împărtăși noi idei. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Elevii gimnaziști au fost implicați în activități minunate cu ocazia ZICI, reușind să demonstreze că iubesc benzile desenate, texte multimodale ce îmbină două sau mai multe modalități de comunicare pentru transmiterea informației.

 

 

Astfel, la clasa a V-a, am desfășurat o activitate de lectură creativă la Biblioteca Colegiului, iar elevii ne-au împărtășit experiența lor de lectură. Ei au afirmat că se simt foarte bine când citesc benzi desenate, empatizează cu personajele și se regăsesc în multe dintre acestea. Mulțumim doamnei bibliotecar, Rodica Andercou, pentru amabilitate și pentru lectura împreună pe care am făcut-o.

Elevii clasei a VI- a au fost foarte creativi, am citit împreună, după care au creat benzi desenate, minuțios alcătuite, trăind experiențe unice de lectură/ creativitate.

 

 

Elevii clasei a VII- a au vizionat o prezentare despre istoria benzilor desenate, după care am citit împreună banda desenată ,,Zâmbeste”, de Raina Telgemeier.

,,Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța.”, spunea Fernando Savater, iar noi cofirmăm că lectura făcută azi ne- a adus multă fericire.”, au declarat reprezentanții instituției de învățământ.

 

Citește și:

Rezultate foarte bune ale eminescienilor la concursul de matematică “Marian Țarină”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Asculta acest articol