Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ZILE FESTIVE

Activități de Ziua Națională a României la Direcția de Asistență Socială

Dacă la începutul Săptămânii, Centrul Multifuncțional Alter Ego era implicat în  Campania Națională “Săptămâna Legumelor și Fructelor donate", iată că în ultimele două zile beneficiarii s-au bucurat de evenimente prin care a fost sărbătorită Ziua Națională a României, în avans. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Dacă la începutul Săptămânii, Centrul Multifuncțional Alter Ego era implicat în  Campania Națională “Săptămâna Legumelor și Fructelor donate”, iată că în ultimele două zile beneficiarii s-au bucurat de evenimente prin care a fost sărbătorită Ziua Națională a României, în avans.

 

 

În ziua de luni au fost în vizită voluntarii SNAC, de la Colegiul Național “Doamna Stanca”, clasa a X- a E, care au adus copiilor beneficiari ai centrului numeroase fructe și legume.

 

 

Reprezentanții Centrului Multifuncțional Alter Ego le transmite mulțumiri tuturor celor implicați, dar și dirigintei Gherman Cristina, precum și elevilor voluntari care au dorit să se implice în campanie.

 

Pentru zilele de marți și miercuri, activitățile derulate aici s-au axat în jurul sărbătoririi Zilei Naționale a României, prin desfășurarea de diverse activități, de către copiii centrului.

 

Prin vizionarea unor documentare pe înțelesul copiilor, aceștia și-au reamintit semnificația datei de 1 Decembrie.
Activitățile s-au finalizat cu multă voie bună, copiii au cântat cântece patriotice și au intrat în Hora Unirii.

 

 

Multiple activități la Centrul Social Prichindel de Ziua Națională

După cum au informat reprezentanții Centrului Social Prichindel, la instituție s-au derulat evenimente dedicate Zilei Naționale a României.
La atelierele de creație, copiii au confecționat ecusoane, stegulețe și harta României prin amprentare.

 

 

În încheiere, prichindeii s-au prins în Hora Unirii, după care au fost răsplătiți cu deliciosul cozonac tradițional. Copiii au fost cuprinși de emoție și bucurie, implicați fiind în activități care au presupus învățarea prin joacă.

 

Mulțumiri se aduc și pe această cale Gabrielei Groza, care a asigurat costumația festivă a prichindeilor.
La mulți ani, români!
La mulți ani, România!

 

Citește și:

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with