Image 1
Image 2

CREATIVITATE ȘI BUCURIE

Activități pentru copiii de la Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului

Copiii care frecventează Centrul de Zi Sfânta Tatiana, al Asociației Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din municipiul Satu Mare, au avut parte de activități creative, care le-au adus bucurie, relaxare, socializare, dar și responsabilitate. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Copiii care frecventează Centrul de Zi Sfânta Tatiana, care funcționează sub egida Asociației Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din municipiul Satu Mare, au avut parte de activități creative, care le-au adus bucurie, relaxare, socializare, dar și responsabilitate.

 

 

Cei mici și-au exprimat dorința de a pleca într-o drumeție, însă acest lucru nu a fost posibil momentan. În pofida impedimentelor existente, copiii nu au ratat ocazia de a se simți bine împreună, prin intermediul jocurilor, activităților recreative, dar și a temelor care i-au ajutat să înțeleagă ce înseamnă să fii un adult responsabil.

 

 

Practic, prin toate inițiativele luate, voluntarii și membrii asociației au adus drumeția la copii, dându-le posibilitatea să își lase imaginația să zboare. Aceștia s-au bucurat de momentele construirii unor corturi, dar și de petrecerea timpului în grupuri de fete sau băieți, cu activitățile preferate de fiecare.

 

 

Copiii care au dorit, au avut posibilitatea să vizioneze filme și desene animate specifice vârstei lor, alături de floricele din porumb, chipsuri, precum și o atmosferă potrivită.

 

 

“Nu este nimic mai frumos decât să ai pe cineva cu care să povestești ca și cum ai vorbi cu tine însuți.

De-a lungul timpului, AMD-iștii au trecut prin multe împreună: teme de casă care păreau a fi de neînțeles, activități recreative, bucuriile colindatului, și câte și mai câte.

 

 

Prieteniile consolidate între ei au contribuit la o parte semnificativă din formarea unui viitor adult responsabil, empatic și sociabil.

O mare dorință a lor a fost plecarea într-o drumeție cu corturile, unde printre altele să își împărtășească unul altuia din bucuriile personale sau de ce nu, din năzbâtiile specifice vârstei.

 

 

Dacă drumeția nu s-a putut realiza, nu ne-am putut opune imaginației de a “aduce” drumeția la noi și astfel dând frâu liber creativității, am putut privi și noi puțin în lumea lor frumoasă”, a declarat Marinela Gliga președinta organizației non-profit Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din municipiul Satu Mare.

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with