Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

PRINTRE CĂRȚI

Activitățile dedicate prichindeilor continuă la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană Satu Mare, Secția Împrumut pentru Copii, vine în întâmpinarea celor mai mici dintre cititori cu o sumedenie de activități atractive și distractive.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Prichindeii de la diferite instituții de învățământ preșcolar au trecut recent pragul instituției de învățământ și au promis că vor reveni de fiecare dată cu mult drag.

 

Cea mai recentă activitate s-a desfășurat în prezența copilașilor de la grupa mijlocie și mică de la Grădinița cu Program Prelungit “Mondiala”.

 

 

Prichindeii au fost foarte entuziasmați de activitățile propuse de bibliotecarele Secției Împrumut pentru Copii și s-au implicat cu drag în toate jocurile pregătite special pentru ei. De asemenea, aceștia au ascultat cu mult interes lecturile propuse și adecvate vârstei lor.

 

Alături de simpaticii prichindei de grupa mijlocie și mică de la Grădinița cu Program Prelungit ”Mondiala”, am petrecut o zi minunată printre cărțile de povești ale secției pentru copii.

 

Cei mici au ascultat cu mult interes o  poveste despre îndrăgitul personaj Pete Motanul, ne-am jucat cu cartea “Atinge copacul fermecat”, am colorat și nasturii lui Pete.
Ne bucurăm pentru vizită dragilor, și vă mai așteptăm!”, a declarat o bibliotecară a Secției.

 

Șirul activităților pregătite de angajații instituției de cultură pentru cei mici nu se oprește aici. Zilele trecute, și copiii din grupa mijlocie, a “Inimioarelor”, de la Grădinița “Dumbrava minunată” a avut parte de aventură și activități distractive, în cadrul programului pregătit special pentru ei.

 

“Ne-am bucurat de vizita copiilor din grupa mijlocie” Inimioarelor”,de la Grădinița „Dumbrava Minunată”, cu o nouă aventură în lumea celor mai frumoase cărți pentru copii. 

 

 

Împreună am povestit despre cărți, despre cum se fac cărțile și cum să avem grijă de ele. Au ascultat povestea lui “Pete Motanul și nasturii săi șic”, apoi au răsfoit curioși cărțile de povești pregătite pentru ei.
Mulțumim pentru vizită dragilor, vă mai așteptăm!“, au transmis bibliotecarii.

 

Citește și:

Ateliere de origami la Biblioteca Județeană Satu Mare 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with