Image 1
Image 2

DEALERI ROMÂNI IMPLICAȚI

Acuzați de comandarea importului a 440.000 de comprimate de Diazepam, Alprazolam și Clonazepam

Acuzați de Comandarea Importului a 440.000 de Comprimate de Diazepam, Alprazolam și Clonazepam
Frecvent, aceste pastile sunt consumate împreună cu băuturi alcoolice sau alte substanțe stimulante ale sistemului nervos central
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Patru indivizi din România sunt acuzați că au coordonat și au influențat un traficant străin să introducă în țară 440.000 de pastile care conțin substanțe psihoactive precum diazepam, alprazolam și clonazepam, droguri cu potențial ridicat de pericol. Aceste pastile urmau să fie distribuite pe întreg teritoriul țării, iar cei acuzați au stabilit împreună modalitățile de intermediere a tranzacțiilor și toate detaliile legate de plată, transport și locul de depozitare.

 

Potrivit DIICOT, trei dintre suspecți au fost reținuți, în timp ce un altul este sub control judiciar. Pastilele stupefiante se numără printre cele mai populare substanțe de consum, în special în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, fiind comercializate cu mai puțin de 7 lei pe bucată.

 

Frecvent, aceste pastile sunt consumate împreună cu băuturi alcoolice sau alte substanțe stimulante ale sistemului nervos central, iar dependența se instalează rapid, putând duce la tulburări de depresie și chiar la tendințe suicidale.

 

CITEȘTE ȘI: Traficanți de droguri de mare risc, prinși în flagrant

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with