Image 1
Image 2

FOTBAL ROMÂNESC

Adrian Mutu a fost numit ca antrenor la CFR Cluj

Miercuri, în mod oficial, Adrian Mutu a fost numit antrenor al echipei CFR Cluj, de 5 ori campionă s României. Postul rămăsese vacant ...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. după rezilierea contractului cu tehnicianul italian Andrea Mandorlini.

 

“Performanţa întâlneşte experienţa, iar dorinţele comune se transformă într-un ţel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România.

 

Începând de astăzi, Gruia va deveni ‘acasă’ pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre”, informează CFR Cluj într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial.

 

Gruparea ardeleană menţionează că obiectivele echipei rămân aceleaşi.

 

“Cu experienţa acumulată ca fost mare jucător şi ca tehnician, pornim la un drum nou, dar cu aceleaşi obiective! Îţi urăm bun venit, Adrian, şi cât mai multe reuşite alături de CFR Cluj”, se mai arată în comunicatul clubului din Cluj.

 

Mutu a antrenat ultima oară formaţia azeră Neftci Baku între 11 iulie şi 24 decembrie 2023. Anterior, el a mai condus echipa U21 a clubului Al Wahda (Emiratele Arabe Unite), FC Voluntari, selecţionata Under-21 a României, FCU Craiova 1948 şi FC Rapid.

 

CITEȘTE ȘI:

FIFA l-a desemnat pe Lionel Messi cel mai bun fotbalist din lume al anului 2023

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with