Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ORADEA

Aeroportul Oradea introduce zboruri către New York, Paris și Istanbul via Varșovia

Aeroportul Oradea introduce zboruri către New York, Paris și Istanbul via Varșovia
Oradea își consolidează accesul la destinații internaționale printr-un nou contract de patru ani cu LOT Polish Airlines, asigurând zboruri directe spre Varșovia și conexiuni ulterioare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Într-un eveniment semnificativ pentru comunitatea din Oradea, LOT Polish Airlines și oficialii Aeroportului Oradea au semnat recent un contract care va facilita zboruri directe din Oradea spre Varșovia, cu conexiuni către New York și alte metropole globale. Acest parteneriat, valabil pentru următorii patru ani, promovează Oradea ca un nod crucial în rețeaua internațională de zboruri, sprijinind dezvoltarea economică și turistică a regiunii.

 

 

Contractul prevede patru zboruri săptămânale operate cu aeronave Embraer, facilitând accesul pasagerilor la o gamă largă de destinații internaționale prin hub-ul „Chopin” din Varșovia. Pentru pasagerii bihoreni, acest nou itinerar oferă o oportunitate rară de a călători direct către New York, un centru global esențial pentru afaceri, cultură și turism.

 

 

De asemenea, oficialii au discutat despre impactul economic pozitiv anticipat, având în vedere că noua rută va atrage mai mult trafic aerian și va stimula schimburile de afaceri între Oradea și restul lumii. Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, a subliniat că această inițiativă „va deschide oportunități importante pentru comunitatea locală, oferind conexiuni puternice între Oradea și marile orașe ale lumii”.

 

 

Biletele pentru aceste zboruri sunt deja disponibile pentru vânzare, cu prețuri variind între 150 și 250 de euro pentru zboruri dus-întors către Varșovia. De asemenea, simulările realizate pe portalul operatorului aerian arată că zborul Oradea-New York poate fi realizat în aproximativ 12 ore și 45 de minute, inclusiv timpul de conexiune în Varșovia, cu prețuri începând de la 520 euro pentru un bilet dus-întors în clasa economică.

 

 

Acest parteneriat nu numai că oferă noi rute aeriene pentru rezidenții din Oradea, dar vine și cu o garanție de suport din fonduri publice, asigurându-se că operațiunile vor fi sustenabile pe termen lung. Astfel, acesta reprezintă un pas strategic important în integrarea Oradiei în rețeaua de transport aerian global, marcând orașul nu doar ca un punct de tranzit, ci și ca o destinație atrăgătoare în sine.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns