Image 1
Image 2

Angajații își aleg alimentele în funcție de atitudinea față de locul de muncă

Sigla Informatia Zilei
Angajatii isi aleg alimentele in functie de atitudinea fata de locul de munca
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Angajatii isi aleg alimentele in functie de atitudinea fata de locul de munca
Angajatii isi aleg alimentele in functie de atitudinea fata de locul de munca

Angajaţii care îşi urăsc locurile de muncă prezintă un risc mai mare de îngrăşare, întrucât aceste persoane aleg alimente nesănătoase pentru mesele de prânz în zilele cu agende de lucru stresante, potrivit unui studiu realizat recent în Marea Britanie.

Prin comparaţie, angajaţii care au o atitudine pozitivă faţă de locurile lor de muncă aleg alimente sănătoase pentru mesele de prânz, orientându-se spre salate şi sendvişuri, informează mediafax.

Peste trei sferturi (77%) dintre cei 2.000 de angajaţi britanici participanţi la acest studiu au spus că atmosfera de la locul de muncă influenţează “în mod categoric” alimentele pe care le aleg pentru mesele de prânz.

Jumătate dintre ei au spus că aleg întotdeauna alimente sănătoase în zilele în care se simt fericiţi şi bine dispuşi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with