Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ANUNŢ APASERV: În noaptea de luni spre marţi se opreşte apa de la robinet în aceste localităţi

Postare ( Sablon)
oficialitati locale si judetene au fost prezente la simpozion
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

ANUNŢ APASERV: În noaptea de luni spre marţi se opreşte apa de la robinet în aceste localităţi

APASERV SATU MARE S.A. anunţă întreruperea temporară a apei potabile în municipiul Satu Mare şi localităţile limitrofe, în data de 05.09.2023, adică în noaptea de luni spre marţi. 

Operatorul Regional APASERV SATU MARE S.A. anunţă consumatorii interesaţi că, in data de 5 septembrie 2023, între orele 00:30 si 03:00, va avea loc întreruperea furnizării apei potabile către municipiul Satu Mare şi următoarele localităţi limitrofe: Sătmărel, Odoreu, Berindan, Mărtineşti, Păulesti, Ambud, Petin, Amaţi, Hrip, Ruşeni, Lazuri, Peles, Pelişsor, Nisipeni, Noroieni, Bercu, Dorolt, Dara, Atea, Petea, Micula, Micula Nouă, Bercu Nou, Apateu, Corod, Culciu Mare, Culciu Mic, Vetiş, Oar şi Botiz.

Această întrerupere este necesară în vederea realizării lucrărilor de înlocuire a celulelor MT şi a transformatoarelor de la Uzina de apă Mărtineşti, în cadrul contractului de lucrări POIM-SM-CL-01 , Reabilitarea reţelei electrice de medie tensiune, trecerea de la 6kV la 20kV pentru frontul de captare şi Uzina de apă Mărtineşti”, ca parte a proiectului major ,Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judetul Satu Mare, Regiunea Nord-Vest, în perioada 2014-2020″, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020. Antreprenorul executant al acestor lucrări este ELECTROMARA SRL.

Realizarea lucrărilor necesită executarea unor manevre de admitere la lucru, respectiv modificarea căilor de alimentare cu energie electrică a Uzinei de apă Mărtineşti şi, ca urmare, se impune oprirea uzinei de apă, de mai multe ori. Pentru evitarea perturbării alimentării cu apă potabilă a populaţiei municipiului Satu Mare şi a comunelor limitrofe, aceste opriri se vor executa pe timp de noapte şi vor fi aduse la cunoştinţa clienţilor, în timp util. Consumatorii sunt rugaţi să ia măsurile necesare pentru asigurarea rezervelor de apă iîn timpul acestor întreruperi programate.

Pe perioada executării lucrărilor, mai exact, pe parcursul lunii septembrie 2023, pot interveni evenimente şi avarii nepreväzute care pot provoca opriri neprogramate ale Uzinei de apă Mărtineşti care implică întreruperea imediată a furnizării apei potabile, respectiv apariţia fenomenului de apă murdară. În astfel de situaţii, anunţarea întreruperil furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentări cu apă. APASERV SATU MARE S.A. face eforturi susţinute pentru a anunţa cât mai operativ avarile în scopul înştiinţării utilizatorilor asupra zonei afectate şi orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali. Aceste opriri neprogramate pot apărea numai în cazuri excepţionale, iar durata lor va fi egală cu durata remedieri avarillor. Pentru solicitări şi sesizări, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email [email protected] şi la numărul de telefon 0261 759 080

Vă mulţumim pentru sprijin şi înţelegere, asigurându-vă că toate lucrările sunt realizate in beneficiul dumneavoastră, al consumatorilor finali!”, anunţă Apaserv. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns