Image 1
Image 2
Acasa

PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Șeful instituției maramureșene se vrea eliminat

Șeful instituției maramureșene se vrea eliminat de la centru
Încă de anul trecut se vorbea că, șeful CJPC Maramureș, Dacian Manoliu, trebuie eliminat din sistem. Chiar și angajații aveau unele păreri nu tocmai bune la adresa șefului lor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ba mai mult, se zvonea că, angajații își fac treaba corect și nu răspund la comenzile lui, astfel că atmosfera nu era tocmai prietenoasă în instituție. Angajații aveau motive de supărare pentru că a fost pus politic și nu avea nici o treabă cu sistemul.

Recent, șeful instituției maramureșene a primit calificativul „nesatisfăcător” la evaluarea de la centru, dar a contestat în instanță decizia, așa că deocamdată rămâne pe post.

Dacian Manoliu spune: „Există un scurt­circuit legat de anul 2022 în ce privește activitatea mea. Am primit calificativul nesatisfăcător din cauză că nu am vrut să respect anumite «îndrumări» venite de sus și așa că am fost eu cel sancționat. Am contestat în instanță decizia și aceasta s-a suspendat. Astfel, eu îmi continui normal activitatea și îmi văd de treabă. Asta deși există o presiune mare pe noi, cei din teritoriu. Însă cetățenii trebuie să înțeleagă că noi lucrăm pentru ei, în folosul consumatorilor.

Ce se întâmplă în interior ar trebui să rămână în interior. Acum ce să spun, nu cred că pot fi acuzat de cineva că îmi apăr cauza, deoarece mă simt neîndreptățit. Cred că oricine ar face la fel. Vom vedea ce va fi”.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Primul supermarket fără scanare sau casieri debutează în România

ATENȚIE, SĂTMĂRENI!

Produse la raft cu gramaje mai mici, dar prețuri la fel de mari

Legea le permite producătorilor români să micșoreze gramajele, însă prețurile au rămas la fel de mari. Practic, cumpărătorii sunt înșelați printr-un artificiu de care nu sunt conștienți decât cei care se uită cu atenție la detaliile trecute pe ambalaje, însă acest lucru nu este posibil dacă se fac cumpărăturile în cantități mari, la supermarketuri, decât cu mare răbdare și atenție.