Image 1
Image 2

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă vă place puțin mai crocant sau dacă sunteți în căutarea unei opțiuni fără carne, puteți încerca ardei jalapeño copt . Sau puteți servi aceste gustări delicioase cu bacon alături de alte aperitive clasice, cum ar fi murături pane și mini pizza pentru platoul de sărbători.

 

Ingrediente:

▢12 felii de bacon subțire

▢12 ardei jalapeno cu lungimea de 4-5 inci
▢ 110 gr cremă de brânză
▢ 225 gr brânză cheddar mărunțit
▢1 linguriță sos Worcester
▢1 linguriță praf de usturoi

 

NOTE DE INGREDIENTE ȘI SUBSTITUȚII

Bacon – Recomand cu căldură să folosiți felii subțiri de bacon pentru fiecare aedei jalapeño . Dacă tăietura este prea groasă, s-ar putea să întâmpinați greutăți când veți înfășura fâșiile în jurul ardeilor și s-ar putea să nu fie crocante.

Ardei Jalapeño – În mod ideal, îmi place să folosesc jalapeños care are o lungime de patru până la cinci inci pentru umplutură și servire optimă.
Cremă de brânză – Cremă de brânză obișnuită face ca acești ardei să fie minunat de cremoși.
Brânză Cheddar – Îmi place să folosesc un bloc proaspăt de cheddar  și să-l mărunțiesc eu pentru cea mai bună aromă. Brânza pre-mărunțită conține uneori aditivi.
Sos Worcester – Acesta adaugă o profunzime minunată, o aromă savuroasă în amestecul de umplutură.
Pudra de usturoi – Un vârf de usturoi. Folosiți usturoi tocat dacă este necesar sau încercați praf de ceapă

 

 

Instrucțiuni

Preîncălziți cuptorul la 200 grade C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și așezați pe ea feliile de bacon. Coaceți timp de 10 minute.

Scoateți baconul din tava de copt și tăiați fiecare bucată în jumătate. Așezați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Așezați un grătar în tava de copt. Pulverizați grătarul cu spray de gătit. Punți deoparte.
Purtând mănuși (opțional), tăiați jalapeños în jumătate pe lungime, asigurându-vă că păstrați tulpina dacă este posibil. Folosind o lingură mică, scoateți venele și semințele, aruncați-le. Așeazți pe tava tapetată cu partea taiată in sus.
Într-un castron amestecați crema de brânză moale, brânza cheddar mărunțită, sosul Worcester și pudra de usturoi.
Umpleți cu grijă fiecare jalapeño cu amestecul de brânză. Luați o lingură mică și umpleți  fiecare coajă de jalapeño.
Înfășurați fiecare jumătate de jalapeno cu o jumătate de felie de bacon, asigurați baconul cu o scobitoare, dacă este necesar. Aranjați ardeiul  jalapeno înfășurat pe grătar.

 

 

Coaceți timp de 20 de minute sau până când baconul este crocant și brânza este topită. Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire. Păstrați grăsimea de slănină pentru alte utilizări (opțional).

Note
Luați în considerare să vă mărunțiți propria brânză cheddar! Majoritatea brânzeturilor pre-mărunțite sunt acoperite cu amidon de cartofi.

 

Nutriție
Calorii: 101 kcal | Carbohidrați: 1 g | Proteine: 3 g | Grăsimi: 9 g | Grăsimi saturate: 4 g | Grăsimi polinesaturate: 1 g | Grăsimi mononesaturate: 3 g | Grăsimi trans: 0,01 g | Colesterol: 22 mg | Sodiu: 137 mg | Potasiu: 59 mg | Fibre: 0,2 g | Zahăr: 1 g | Vitamina A: 254 UI | Vitamina C: 8 mg | Calciu: 44 mg | Fier: 0,1 mg

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns