Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INFORMARE

ATENȚIE! Se fac stropiri la Satu Mare

Se fac stropiri la Satu Mare
SC Coral Impex srl, în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, în baza acordului cadru de servicii nr. 107-12744/26.02.2021 și a contractului subsecvent de prestări servicii nr. 112-18855/22.03.2024, încheiat cu municipiul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune și cu prevederile legislative în vigoare vă informează că în funcție de condiții meteorologice, în perioada 15.04.2024-19.04.2024, în intervalul orar 22:00-02:00 va efectua acțiunea de dezinsecție pe raza domeniului public și privat al municipiului Satu Mare.
Produsele utilizate pentru serviciul de dezinsecție sunt CY 10, cu o concentrație de 3% și Vectobac WG cu o concentrație de 0,563 kg în 10 l apă și sunt avizate de Ministerul Sănătății.

 

Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra în raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri față de aliniamentul stradal să țină ferestrele închise în perioada 15.04.2024-19.04.2024, intervalul orar 22:00 – 02:00.

 

Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioada menționată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.
În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:
În caz de contact cu pielea: Zonele corpului care au venit, sau se presupune numai că au venit în contact cu produsul, trebuie spălate imediat și abundent cu apă curentă. Spălați cu multă apă și săpun. Spălați complet corpul (duș sau baie). Îndepărtați imediat hainele contaminate și eliminați-l în mod sigur.

 

În caz de contact cu ochii: În cazul contactului cu ochii, spălați imediat cu multă apă și consultați medicul.

În caz de ingerare: Nu provocați în nici un caz voma. OBTINEȚI ASISTENȚĂ MEDICALĂ IMEDIAT.

În caz de inhalare: Conduceți accidentatul la aer liber și țineți-l la cald și în repaus.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Satu Mare să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.
Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0787/565.975 sau e-mail: [email protected].

 

CITEȘTE ȘI:

 

350 familii de albine din Beltiug, otrăvite cu produse toxice pentru stropit

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with