Image 1
Image 2

HOROSCOP

Balanță: colegii îți fac o farsă (30.01.2024)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Legea îți cam taie elanul, pentru că înainte de a începe munca nu te-ai informat suficient de bine, dacă ceea ce vrei să faci este sau nu legal. Nu trebuie, sub nicio formă să abandonezi proiectul început, dar sunt etape pe care vei fii nevoit să le revizuiești.

TAUR. Cel mai plăcut lucru pentru tine este să-ți petreci ziua alături de cei dragi. Orice ți-ai propune să faci, nu uita să-i mobilizezi și pe cei din familie, sau prietenii, pentru că ei așteaptă de la tine o invitație de a ieși din banalul unei zile, cum este și cea de astăzi.

GEMENI. Nu poți să știi care dintre direcțiile pe care le ai la dispoziție te va duce la rezultat, pentru că acum ambele par la fel de dificile. Trebuie să crezi cu tărie în șansele tale de reușită și atunci vei și reuși, deoarece ai alături niște oameni care te vor susține.

RAC. Te-ai blocat într-un punct mort din care singur nu mai găsești cale de ieșire. Ar fi bine să povestești și altora despre impasul în care te afli, căci imediat se vor ivi soluții din toate părțile. Ai foarte mulți prieteni care te ajută cu drag, oricând când ai nevoie.

LEU. Privești spre viitor cu optimism, pentru că se apropie un eveniment de la care ai mari așteptări. Te implici foarte serios în tot ce ai de făcut, iar pentru a progresa puțin mai repede, încerci să sari peste anumite etape, dar observi din timp că așa nu va fi bine.

FECIOARĂ. Ceea ce afli azi e o veste aproape incredibilă, tocmai de aceea ești predispus să tratezi cele auzite cu o oarecare suspiciune. Tu ești o fire puțin mai precaută, deci înainte de a te folosi de ea, preferi să verifici informația din cât mai multe surse posibile.

BALANȚĂ. Colegii îți fac o farsă însă fără rea intenție, doar din glumă, ca să anime puțin atmosfera. Nu te supăra pe ei și nu apela nici tu la ton agresiv, sunt polemici banale, inofensive, iar dacă adopți și tu aceeași atitudine ca și ei, vă veți distra cu toții împreună.

SCORPION. Cineva îți oferă o soluție la problema ta, dar ești convins că nu aceasta este tocmai cea mai bună idee. Tu știi că există și altă cale de rezolvare, începi să cauți, iar când vei pune în aplicare ceea ce crezi tu că e bine, se va dovedi că ai avut dreptate.

SĂGETĂTOR. Visezi frumos și când vezi că ți se alătură și cei dragi în ceea ce ai de gând să realizezi, prinzi și mai mult curaj să mergi mai departe. Însă, nu ajunge doar să dezbateți problemele împreună, ci tot împreună trebuie să vă și puneți umărul la treabă.

CAPRICORN. Este o zi deosebită, care trebuie să-ți ofere ceva special. Poți ieși în evidență printr-o realizare aparte, care se datorează unui concurs de împrejurări favorabile, ori întâlnești pe cineva cine poate salva o situație din care tu nu vedeai cale de ieșire.

VĂRSĂTOR. Dacă un partener nu-ți satisface așteptările din anumite motive, nu te crampona de el, pentru că are balta pește. Fie că e vorba de un prieten, de un partener de viață sau de afaceri, nu aștepta să te sufoci lângă el, alege-ți altul și mergi mai departe!

PEȘTI. Te afli într-un mediu aglomerat și unde este multă lume la un loc, sunt și personalități cu caractere diferite, iar tu trebuie să te adaptezi la situație. Nu aștepta ca cei din jur să încerce să se apropie de tine, tu știi să comunici ușor cu oricine, deci fă tu primul pas.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with