Image 1
Image 2
Acasa

VIDEO: DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Bărbat găsit decedat într-un apartament de pe bd. Bucureşti din Baia Mare

Bărbat găsit decedat într-un apartament de pe bd. Bucureşti din Baia Mare
Descoperire macabră la orele serii de luni, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pedestră, un echipaj al Poliției Locale a fost sesizat de câțiva cetățeni că din interiorul unui apartament situat pe bulevardul București se simte un miros puternic și că au bănuiala că în interiorul apartamentului se află decedat cel care locuiește acolo. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii locali au anunțat de îndată poliția municipiului dar și dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

 

Ajunși la fața locului, pompierii au descins în apartament spărgând ușa acestuia, iar în interior au găsit trupul unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

 

Vecinii ne-au spus că nu l-am mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni, iar angajatorul său a confirmat faptul că în ultimele zile acesta nu s-a prezentat la locul de muncă. Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului.

 

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

 

Aseară, la ora 19.20, un echipaj al Poliției Locale a sesizat Poliția municipiului Baia Mare că într-un apartament situat pe bulevardul Regele Mihai I s-ar afla o persoană decedată.

 

La fața locului, cu sprijinul unui echipaj al I.S.U. Maramureș a fost forțată ușa de acces, iar în imobil a fost identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

 

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării autopsiei, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

 

 

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

13 pesoane săltate de MASCAȚI și 4 persoane rănite după o bătaie lopeți, topoare și bolovani în Chelința

BĂTAIE CHELINȚĂ: 2 din 13

Un adolescent de 16 ani și un tânăr de 27 ani au fost reținut pentru 24 de ore (URMARE)

Avem informații noi despre bătaia care a fost ieri după amiază în Chelința, Ulmeni (Maramureș). Conform surselor noastre au fost aproximativ 30 de persoane implicate în confruntare în care s-au folosit securi, topoare, lopeți, pietre dar și lețuri de lemn rupte de prin garduri. 4 persoane au fost rănite. A fost nevoie de intervenția mascaților de la trupele speciale ale SAS Maramureș.