Image 1
Image 2

BĂTAIE LA SOCOND: Unii au fost reţinuţi, alţii duşi la spital

Pe holul Unatii de Primire Urgente
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BĂTAIE LA SOCOND: Unii au fost reţinuţi, alţii duşi la spital

O bătaie generală a avut loc în prima zi a săptămânii în localitatea Socond. Totul ar fi pornit de la un copil care s-a dus să-şi ia apă de la o cişmea. Au urmat înjurături şi loviri.

În urma sesizării, poliţiştii sătmăreni au luat măsuri.

Luni, 8 august 2023, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Socond, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani, şi-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte contondente, doi dintre aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare-Secţia U.P.U.

De asemenea, o parte dintre bărbaţi ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care domiciliază celelalte persoane, unde ar fi distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

Faţă de patru bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, violare de domiciliu şi distrugere.

De la unul dintre participanţii la altercaţie am primit următoarea lămurire:

“A mers copilul fratelui meu după apă la pompa de la reţea. Un localnic din familia Varga l-a înjurat şi l-a bătut pe copil.
Fratele meu, tatăl copilului, a mers şi i-a zis cu frumosul de ce i-a bătut copilul şi l-a înjurat fiindcă nu-i dă el de mâncare şi respectivul l-a bătut pe fratele meu.
Din asta a început totul, omul s-a enervat şi şi-a sunat toată gaşca şi au mers peste ei în casă. Varga Elisabeta ;i Crina i-au adus un cuţit lui Varga Măricel. Au fost bătuţi cei din familia Reismiveş< Sami, Vlad, Elena, Codruţa.”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with