Image 1
Image 2

AGLOMERAŢIE ÎN SATU MARE

Închiderea centrului enervează şoferii

Lucrările în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare continuă, iar de câteva zile s-a închis tot centrul. Luni, 7 august 2023, a fost prima zi lucrătoare cu centrul închis.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

S-a creat o aglomeraţie mare, nervii şoferilor sunt intinşi la maxim, iar mulţi dintre cei care lucrează în zona centrală au întârziat la muncă deoarece nu au găsit unde să-şi lase maşina.

Printre cei care au stat minute în şir să caute un loc de parcare se află şi consilierul local Victor Cernea. Acesta a avut o reacţie publică în mediul online:

În căutarea unui loc de parcare, minutul 18.

Inevitabilul s-a produs. După închiderea totală a centrului vechi, apar primele semne că devierea traficului nu va funcţiona.

Odată cu închiderea centrului au dispărut peste 250 de locuri de parcare. Fără aceste locuri, este absolut normal că ritmul şi programul zilnic al oamenilor care lucrează sau au afaceri în centru vor avea de suferit. Nu era nicio problemă dacă înainte de implementarea acestor măsuri aveam construite celebrele parcări supraterane, din păcate ele există doar în faza de machete.

Într-un oraş normal cu un primar capabil şi priceput, alternativele la locurile de parcare şi fluidizarea oraşului veneau înainte de producerea acestui dezastru.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns