Image 1
Image 2

FOTO

Bătrân bolnav din Copalnic Deal transportat la ambulanţă cu ajutorul salvamontiştilor

Acțiune derulată de salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș în prima zi a anului 2024.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O echipă a Salvamont Maramureș s-a deplasat în zona Copalnic Deal, pentru a ajuta la evacuarea unui bătrân de 82 ani care a suferit un AVC.

 

Datorită zonei cu acces dificil în care domicilia, familia a solicitat prin 112 ajutor de urgență pentru extragerea și transportul acestuia la unitatea medicală.

 

Salvatorii montani l-au transportat de bătrân cu ajutorul tărgii UT2000 plus și au încheiat misiunea predând bătrânul la ambulanța venită în sprijin.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Grefier din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, trimis în judecată pentru comiterea a 5 infracțiuni

INCREDIBIL: 323 dosare a scos din Parchetul Sighetu Marmației grefierul instituției. A fost trimis în judecată pentru comiterea a 5 infracțiuni

La data de 29.02.2024, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș a finalizat cercetările efectuate împreună cu ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș și a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației la momentele comiterii faptelor, pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, uzurparea de calități oficiale, favorizarea făptuitorului, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. În rechizitoriul întocmit, procurorul competent a reținut, în esență, următoarele: