Image 1
Image 2

Bixad: Prins drogat pe motocicletă şi cu permisul suspendat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 27 ianuarie, în jurul orei 14.00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza localităţii Trip, poliţiştii sătmăreni au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 29 de ani, domiciliat în localitatea Bixad, care conducea un motociclu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 29 de ani are suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Totodată, bărbatul a fost supus unei testări rapide pentru depistarea prezenţei substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenţei unor substanţe psihoactive în organism.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUSSTATISTICI POPULAȚIE

Câte nunți au fost în Satu Mare în luna de vârf august

În luna august 2023, judetul Satu Mare a înregistrat schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica populației, cu modificări notabile în natalitate, mortalitate și alți indicatori demografici cheie.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now