Image 1
Image 2

INCENDIU

Cablurile vechi de electricitate au ars o societate agricolă din județul Satu Mare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat sâmbătă, 13 ianuarie 2024, prin apel la 112, în jurul orei 14.00, despre producerea unui incendiu la o societate agricolă din localitatea Baba Novac.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

 

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 200 m² a unui spațiu de depozitare a cerealelor.

 

Pompierii au intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului, solicitând în sprijin încă o autospecială de stingere și sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Ardud.

 

Datorită numărului mare de forțe angrenate la fața locului și a mobilizării prompte a pompierilor (15 cadre militare și 6 pompieri voluntari ), incendiul a fost localizat rapid, evitându-se propagarea acestuia.

 

Astfel, au fost salvați aproximativ 400m² din clădirea afectată cu bunurile depozitate, 20 tone cereale, fiind evacuate în siguranță și 16 bovine și 6 porcine.

 

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un conductor electric defect.

 

Nu au existat persoane rănite.

 

CITEȘTE ȘI: S-a anunțat programul etapei a 23-a din Liga 1

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with