Image 1
Image 2

CALIFORNIA: Un urs a fost găsit răcorindu-se în jacuzzi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ursul a profitat de jacuzziul unor californieni pentru a se răcori
Ursul a profitat de jacuzziul unor californieni pentru a se răcori

Valurile puternice de căldură determină animalele să găsească soluţii din cele mai năstruşnice, pentru a se răcori. Este şi cazul unui urs, care a fost găsit într-un jacuzzi din California, oraşul Burbank.

Poliţia locală a primit un apel, prin care era semnalată prezenţa unui urs, în jacuzzi-ul unei locuinţe. Chiar dacă proprietarii imobilului s-au speriat iniţial de prezenţa animalului, acesta a escaladat un zid, la scurt timp după alertarea autorităţilor şi s-a urcat într-un copac din apropierea locuinţei.
În câteva minute după încheierea misiunii poliţiştilor, aceştia au distribuit un filmuleţ cu ursul care stătea liniştit în jacuzzi. Acesta a devenit vedetă în mediul on-line, făcând mii de vizualizări în doar un sfert de oră.
Nu este de mirare că ursul a căutat metode de a se răcori, pentru că oraşul Burabank s-a aflat sub avertizare de temperaturi înalte, mercurul în termometre atingând şi 36 de grade Celsius.
De menţionat este faptul că aproximativ 25-30.000 de exemplare de urşi negri vieţuiesc în statul California. Tocmai din acest motiv autorităţile îi sfătuiesc pe oameni să fie prudenţi şi să evite situaţiile în care pot da nas în nas cu urşii, care pot atinge greutăţi de peste 250 de kilograme şi viteze de 60 de kilometri pe oră.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with