Image 1
Image 2

VESTE PENTRU FANI

Cântărețul Jean Gavril va fi tătic pentru a doua oară

Bucurie mare în familia cântărețului Jean Gavril. Solistul și soția lui Bianca au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vestea a fost făcută prin intermediul unei postări pe Instagram, cu fotografii realizate la Paris, unde viitorii părinți se află într-o vacanță.

 

 

Cântărețul Jean Gavril și Bianca, soția acestuia, s-au pozat, într-un cadru cât se poate de romantic, având în fundal Turnul Eiffel și au postat imaginea emoționantă pe rețelele de socializare, anunțând astfel că familia lor se va mări, în curând, cu încă un membru.

 

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani.  Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat. Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți, iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”,  a fost mesajul lui Jean Gavril, postat în dreptul fotografiilor cu soția lui, din Franța.

 

 

Cei doi mai au o fetiță, Eva Maria, care a împlinit doi anișori pe 26 septembrie 2023.

 

 

Cântărețul Jean Gavril este căsătorit de 4 ani cu Bianca, dar sunt împreună de mai bine de 11 ani. Relația lor s-a înfiripat în perioada în care erau colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân”, din Constanța.

 

Între ei a fost dragoste la prima vedere și au devenit un cuplu încă din ultimul an de liceu. După absolvirea liceului, Bianca a plecat, însă, la studii în Marea Britanie, unde a urmat o facultate din Manchester. Deși relația lor a fost una la distanță timp de 4 ani, dragostea lor a trecut testul timpului.

 

Partenera de viață a lui Jean Gavril este de meserie antropolog, dar și dansatoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns