Image 1
Image 2
Acasa

HOROSCOP

Capricornii să țină cont de sfaturile celor din jur

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Ziua este favorabilă treburilor casnice și întâlnirilor  cu cei dragi. Ocupa-te de curățenii generale, de reparații curente și alcătuiește planuri noi vizavi de casa și nevoile locative. Membrii familiei iți sunt alaturi și iți vor susține financiar ideile sau dorințele. Ai putea fi nemulțumit din cauza persoanei iubite sau a copiilor, dar fii deschis dialogurilor.

 

 

TAUR: Eșți mai mult pe drumuri. Fie că pleci în scop profesional, fie mergi în vizita la rude și prieteni, temele zilei vor fi mișcarea și schimbul de informații. Fii prudent și nu pleca urechea la tot ce auzi și mai ales evita discuțiile contradictorii. Sunt momente favorabile și pentru rezolvarea treburilor casnice și dialogurilor cu membrii familiei.

 

 

GEMENI: Este bine să te ocupi de cumpărăturile necesare traiului zilnic. Poți primi cadouri, favoruri sau o sumă de bani din munca desfășurată la serviciu. Sunt valori minore, însă suficiente cât să-ți încânte sufletul. După-amiază, invită un prieten la o șuetă și achită tu consumația. Vei bucura astfel pe cineva drag, iar tu te vei simți bine.

 

 

RAC: Prima parte a zilei iți aduce optimism și putere de munca. Mergi la un salon de înfrumusețare, la o sala de gimnastica ușoară sau începe o dieta. După-amiază, atenția iți vă fi reținută de bani și implicațiile lor. La un studiu atent vizavi de câștigurile tale dintr-un loc de munca ai putea constata că balanță munca-plata inclina spre foarte multa munca.

 

 

LEU: Eșți greu de observat prin peisajul cotidian. Sunt momente favorabile pentru singurătate, introspecție și dialog interior. Bine ar fi să te plimbi în aer liber, să meditezi în locuri sfinte sau pur și simplu să leneveșți în voie. Este vremea să-ți revizuieșți toate relațiile și toate planurile. După-amiază, relaxează-te cu o lectură bună.

 

 

FECIOARĂ: Este o zi favorabila întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Poți afla lucruri interesante legate de temele sociale întâlnite în viață cotidiană. Evita dialogurile frivole și contradictorii! Sufletul tău are nevoie de revizuirea atitudinii față de prieteni și față de colegii din sfera profesională. pe de altă parte, rezervă momente și pentru a fi doar tu cu tine.

 

 

BALANȚĂ: Se anunță întâlniri mondene cu oameni importanți. Este posibil să ai o discuție cu un sef pe tema banilor câștigați din activitatea ta desfășurată la locul de munca. Iți vor creste veniturile, dar și munca vă fi laborioasa. Sunt momente bune și pentru întâlniri și dialoguri cu prietenii. Un protector important iți poate da sfaturi deosebite legate de segmentul profesional.

 

 

SCORPION: Astăzi vrei, nu vrei, lumina reflectoarelor vă fi ațintită asupra ta. Sunt favorabile ieșirilor în lume și întâlnirilor cu persoane importante. Prezinta-te cuviincios, fii prudent în vorbe și fapte, deoarece imaginea ta vă fi discutata mult și bine. Totodată iți poți îmbunătăți și consolida statutul social. Evita cumpărăturile extravagante și investițiile!

 

 

SĂGETĂTOR: Dimineața zilei este favorabila achitării facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Veniturile tale sunt  fluctuante, însă te vei descurca onorabil în toate situațiile legate de bani și implicațiile lor. Îndreaptă-ți atenția și către activități culturale. Vizionează o piesa de teatru, asculta un concert de muzica sau participa la întâlniri pe teme spirituale.

 

 

CAPRICORN: Contextul astral al zilei este favorabil dialogurilor parteneriale. Se pot lămuri situații vechi, care ți-au adus bătăi de cap în ultimul timp. Fii prudent și tine cont de sfaturile și doleanțele celor dragi. După-amiază, gândurile iți vor zbura la bani. Verifica-ți bugetul, situația facturilor sau datoriilor și trasează-ți noi planuri de viitor.

 

 

VĂRSĂTOR: Se pare că iți vei continua munca de la serviciu. De reținut că doar prima parte a zilei este favorabila activităților intelectuale și relațiilor colegiale. Sănătatea este vulnerabila, așa încât dozează-ți eforturile. Vă trebui să-ți îndrepti atenția și către partenerul de viață sau către proiectele și colaborările în care ești implicat alaturi de alții.

 

 

PEȘTI: Se conturează întâlniri amoroase și cu persoane interesate de aceleași hobby-uri. Persoana iubita sau copiii ar putea fi nemulțumiți de atitudinea ta, însă vei depăși totul cu bine. Apar idei și vesti interesante legate de sfera profesionala. E adevărat că este vorba despre multa munca și pe termen lung, dar și plata vă fi pe măsură eforturilor depuse.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Venus se confruntă cu Pluto.

Horoscopul tău săptămânal spune că resentimentele sunt dezvăluite în relațiile tale

Horoscopul tău pentru săptămâna 3 decembrie – 9 decembrie spune că te pregătești să spargi armonia și să reconstruiești din bucățile rupte. Energia pe care trebuie să o așteptați cu nerăbdare în această săptămână nu este ușor de digerat, dar este necesar să îndepărtați ceea ce nu mai funcționează și să identificați problemele de care poate nu v-ați dat seama că erau acolo.