Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Capricornii știu să își gestioneze banii

Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Ne aflăm în zodia Berbec.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC. Te-ai decis să schimbi direcția de mers într-o situație de care nu mai ești deloc mulțumit. Deși tu iei foarte greu o astfel de inițiativă, fiind atașat de ceea ce ai muncit până acum, de data aceasta se pare că ești hotărât și vrei o schimbare cât mai urgent.

 

TAUR. Participi la un eveniment foarte emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, cu prieteni de care ți-a fost dor și, deşi vrei să nu se observe că ești profund afectat și ai şi tu inimă, de data aceasta eşti copleşit de sentimente.

 

GEMENI. Se apropie un moment mult așteptat din viața ta și parcă ți-ai dori ca timpul să treacă cât mai repede. Ești optimist, plin de viață, iar această atitudine pozitivă te va ajuta ca totul să se desfășoare cât se poate de bine și să poți obține rezultatele dorite.

 

RAC. Prezența ta are un efect foarte pozitiv asupra celor din anturajul în care lucrezi, devii motorul principal de energie și de bună dispoziție la începerea unui proiect nou. Eviți să te implici direct, tu vei spune doar celorlalți ce e de făcut, dar roadele vor fi comune.

 

LEU. Parcă ar exista două personalități diferite în tine și fiecare te-ar trage în altă direcție. Una te îndeamnă să te faci remarcat, să strălucești, să atragi atenția tuturor, iar cealaltă îți spune să fii mai modest, căci asta impune poziția ta, dar nu așa e felul tău de a fi.

 

FECIOARĂ. Starea ta de sănătate parcă nu se află la cote maxime, sau poate nu ai dormit bine ori nu ai avut somn și ești cam obosit. La serviciu ai parte de multe vești bune, dar dacă nu te simți cel mai grozav parcă ai tendința de a le privi cu o oarecare nepăsare.

 

BALANȚĂ. Chiar dacă nu se întâmplă nimic nou acasă, te simți bine în liniștea căminului. Nu se prevestește niciun eveniment care să dea peste cap atmosfera prielnică pentru un dialog, deci veți avea și voi ocazia să discutați problemele care vă preocupă.

 

SCORPION. Toți banii pe care ai reușit să-i economisești în ultima vreme astăzi se află într-o situație de risc major. Ai găsit ceva ce-ți place nespus de tare, vreun obiect mult dorit, și ești în stare să-ți dai și ultimul bănuț din casă pentru a-l putea cumpăra, în sfârșit.

 

SĂGETĂTOR. Revine în actualitate o situație care te-a scos cândva din sărite. Totuși, de data aceasta nu mai ești nevoit să stai să privești lucrurile pasiv, să accepți chiar și ceea ce nu-ți convine, ai posibilitatea să spui ce ai de spus și să procedezi așa cum vrei tu.

 

CAPRICORN. Banii pe care îi ai va trebui să-i împarți foarte bine, ca să poți face față la mai multe cheltuieli concomitent. Analizează ce facturi sunt prioritare și ocupă-te mai întâi de acelea și dacă îți mai rămân ceva fonduri în cont mai poți astupa și alte goluri.

 

VĂRSĂTOR. Nu ești tu factorul decizional principal în mediul în care te afli, nu poți lua hotărâri, dar îl poți ajuta mult pe cel care deține această funcție. Trebuie însă să-i stimulezi și pe ceilalți să ia inițiativa, pentru că tu nu poți duce singur la nesfârșit toate sarcinile.

 

PEȘTI. Vrei să stai de vorbă cu cei din familie despre problemele tale, pentru că din astfel de conversații se nasc cele mai bune soluții. Nu încerca să ții secret dacă ai ceva pe suflet, pentru că o destăinuire între cei dragi va avea efect eliberator și problema se va rezolva.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sagetator (21 noiembrie - 21 decembrie)

HOROSCOP

Balanțele fac o schimbare în viața lor ( 1 decembrie 2023)

Ne aflăm în zodia săgetător. BERBEC: Astăzi o să te simți plin de energie și vei simți că poți să te descurci în orice situație. De aceea, atunci când ți se va propune o afacere rentabilă dar foarte dificil de realizat, vei accepta din prima. E posibil ca de azi, starea ta financiară să se îmbunătățească simțitor.