Image 1
Image 2

FOTBAL

Careianul Bicfalvi va juca în Rusia până la finalul carierei

Eric Bicfalvi a semnat recent prelungirea contractului cu echipa rusă Ural Ekaterinburg, confirmând că își va încheia cariera de fotbalist în cadrul clubului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Grigori Ivanov, președintele echipei, a subliniat contribuția semnificativă a mijlocașului român la succesul echipei: “Eric va rămâne alături de noi și a semnat prelungirea contractului. Chiar dacă va juca mai puțin, va fi mereu util clubului. Suntem pregătiți să îi oferim o poziție în club ulterior.” Contractul anterior al lui Bicfalvi expira în iunie 2024, iar durata noii înțelegeri nu a fost specificată.

 

Eric Bicfalvi, originar din Carei, și-a început cariera la Jiul Petroșani și a trecut prin diverse echipe, inclusiv FCSB, Gloria Buzău, Volyn Lutsk, Liaoning FC, Dinamo București și Tom Tomsk. Din ianuarie 2017, este fidel Uralului.

 

În acest sezon, Bicfalvi a avut un aport semnificativ, jucând în 13 meciuri, marcând trei goluri și oferind trei pase decisive. Cu echipa ocupând locul 12 în campionatul rus după 18 etape, Bicfalvi continuă să fie un element important în mijlocul terenului. La 36 de ani, împlinește pe 5 februarie și rămâne unul dintre jucătorii experimentați ai echipei.

 

Această prelungire a contractului deschide calea pentru Eric Bicfalvi să își încheie cariera la Ural și să-și aducă contribuția și în afara terenului, având posibilitatea de a ocupa o poziție în club după retragere.

 

CITEȘTE ȘI: CSM Olimpia “s-a întărit” cu alți doi jucători

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns