Image 1
Image 2

FOTBAL

Cât valorează cea mai scumpă echipă?

Cu siguranță, marea majoritate a iubitorilor fotbalului știe că fiecare fotbalist profesionist are o cotă de piață. Cota unora, conform transfermarket.com ajunge la zeci și chiar sute de milioane de euro.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Statisticienii au și alcătuit o ”echipă ideală” a lumii în funcție de cotația fiecărui fotbalist. Așa cum se va vedea mai jos, cel mai ”ieftin” fotbalist este un portar, în timp ce pe primul loc, cu o cotă de 180 de milioane de euro, se află 3 jucători. Iar per total, echipa celor mai cotați jucători ajunge la 1,33 miliarde de euro.

 

Cum arată cea mai scumpă echipă de fotbal din lume: Mike Maignan (28 de ani / AC Milan / €45 de milioane) – Josko Gvardiol (21 de ani / Manchester City / €80 de milioane), Ruben Dias (26 de ani / Manchester City / €80 de milioane), William Saliba (22 de ani / Arsenal / €75 de milioane) – Rodri Hernández (27 de ani / Manchester City / €110 milioane), Declan Rice (24 de ani / Arsenal / €110 milioane – Vinicius Jr (23 de ani / Real Madrid / €150 de milioane), Jude Bellingham (20 de ani / Real Madrid / €180 de milioane), Bukayo Saka (22 de ani / Arsenal / €120 de milioane) – Erling Haaland (23 de ani / Manchester City / €180 de milioane), Kylian Mbappe (25 de ani / PSG / €180 de milioane).

 

CITEȘTE ȘI: Episcopul Iustin, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with