Image 1
Image 2

LIGA 3

Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal?

Dintre cele trei reprezentante al județului Satu Mare din Liga 3 la fotbal, doar una singură, Olimpia MCMXXI a avut la final de săptămână un meci de pregătire.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Lotul Victoriei din Carei se află în cantonament la Băile Felix iar CSM Olimpia a jucat un amical în cursul zilei de vineri după care jucătorii au primit liber. A jucat în schimb a doua echipă a grupării sătmărene un amical cu Recolta Dorolț.
Olimpia MCMXXI – Transylvania Sport Academy 2-2

 

În cadrul pregătirilor pentru sezonul de primăvară din Liga 3, Olimpia MCMXXI Satu Mare și-a continuat meciurile de verificare și a jucat sâmbătă un nou amical. Formația sătmăreană a jucat la moderna bază sportivă a celor de la Transylvania Sport Academy de la Oradea cu echipa cu același nume. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2 scor identic cu cel înregistrat în precedentul meci al grupării sătmăreni cu Victoria Carei, Echipa sătmăreană a marcat prin Emeriau și Daniel Feier.
Olimpia: Mroz Dawid – Orvos Jace, Marius Olteanu, Mexime Aidebe, Denis Batin, Laurențiu Caba, Camacho Arnold, Sătmărean Karim, Hackaa Lukas, Remi Emeriau, Daniel, Feier/ Siwiec Patryk, Alex Șugar, Luca Feher, Mitrea Alessandro, Godja Ionuț, Bodea Ruben, Ștef Raul, Marc Logan.

 

În următorul meci Olimpia MCMXXI va juca cu Lotus Băile Felix (24 februarie). Apoi vor urma alte două jocuri, cu CSM Sighetu Marmației (28 februarie) și cu Sportul Botiz (2 martie).
CSM Olimpia II – Recolta Dorolț 0-1
Jucătorii primei garnituri de la CSM Olimpia și-au încheiat scurtul stagiu de pregătire pe care l-a efectuat la Satu Mare și au primit liber până luni. Dar, dacă nu a jucat prima echipă, a făcut-o cea de a doua echipă a Olimpiei care a întâlnit sâmbătă pe Recolta Dorolț. Echipa din Dorolț, locul 4 în Liga 4 Elite, s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat de la Opriș în minutul 70. De menționat că în echipa sătmăreană au evoluat doi titulari de la prima echipă, Florin Mureșan și Adrian Micaș.
Recolta Dorolț: Barakonyi – Mezei, L.Vincze, Varga, N.Meșter, Aranyos, Varga, Șimon, Raul Ritli, A. Varga, D.Vincze/Bura, S.Meșter, S.Varga, Opriș, Bereș.
Antrenor. Sorin Marian.
CSM Olimpia II: Oșan – Sopoian, fl.Mureșan, Micaș, Grigoraș, Sabău, Apai, Tvadar, Tânțaș, Govor, Morar/Dan Adrian, N.Mureșan, Culitar, Tuzan, Fabian. Antrenor: Zoltan Ritli.
Victoria pregătește sezonul la Băile Felix
A treia reprezentatntă a județului În Liga 3, CSM Victoria Carei, se află în cantonament la Băile Felix până îna data de 18 februarie. Jucătorii grupării din Carei nu au fixat nici un meci de pregătire până la finalul stagiului când vor juca cu Crișul Sântandrei. Apoi, de sâmb[tă Victoria va participa la un tuneu de iarnă la Cigánd, alături de echipa organizatoare, din Liga 3 a Ungariei şi Ferencváros II.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with