Image 1
Image 2

JUDOKA SĂTMĂREANĂ

Judoka de la Master Club Satu Mare au cucerit 4 medalii la Viena

Judoka de la Master Club Satu Mare au cucerit 4 medalii la Viena
Sportivii de la Judo Master Club Satu Mare au participat în urmă cu câteva zile la un puternic turneu internațional care a avut loc la Viena.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La turneu au participat sute de sportivi de la 106 cluburi din 22 de țări, Clubul sătmărean a avut la Viena 7 sportivi care și-au demonstrat talentul și determinarea, au făcut o bună imprsie cuantificată în rezultate notabile. Astfel, la cetgoria U14, Alexandra Gândea, Lorena Ilutan Maia Nemeth s-au numărat printre protagoniștii concursului.

 

Alexandra Gândea a câștigat medalia de aur la 32 kg, în timp ce colega sa, Lorena Iluțan s-a întors acasă cu medalia de bronz la categoria U14 la categoria 52 kg. Maia Nemath a fost și ea aproape de șpodium și, la final, aocupat locul 5 la categoria U14, 40 kg.

 

În categoria U16, Bandi Synthya a fost nevoită să concureze la o categorie superioară, 57 kg, după ce a fusese înscrisă inițial la 52 kg. Cu toate acestea, Synthya și-a demonstrat calitățile, a ajuns în finală unde a pierdut disputa și a abținut astfel medalia de argint. La categoriile de vârstă superioare, au concurat Raul Oprea și Erik Abloncki. Raul Oprea a câștigat argintul la categoria U23, +100 kg, în timp ce Abloncki s-a clasat pe locul 5 pierzând la limită lupta pentru medalia de bronz.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Sătmăreanca Thiruvadi Alesszia pe locul 1 la un turneu de judo din Serbia

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns