Image 1
Image 2

PRIMIȚI CU COLINDUL?

Cel puțin 500 de copii vor vesti Nașterea Mântuitorului la Ardud

Cea de-a treisprezecea ediție a Festivalului de Colinde și Cântece de Crăciun cu tema "Crăciunul de altădată" va avea loc la Ardud, în Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea".
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pentru a concura la cele două secțiuni ale festivalului, și-au anunțat participarea sute de copii din întreg județul.

 

 

Vineri, 15 decembrie, cu începere de la ora 10:00, vor interpreta colinde și cântece de Crăciun nu mai puțin de 21 de grupe de preșcolari de la următoarele grădinițe din județ:

 

 

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit 14 Mai Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13 Satu Mare,

 

 

Grădinița cu Program Prelungit “Draga mea” Satu Mare, Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” Satu Mare, Grădinița cu Program Normal Lechința, Grădinița cu Program Prelungit Baba Novac, Grădinița cu Program Normal Valea Vinului,

 

 

Grădinița cu Program Prelungit Nr 1 Tășnad, Grădinița cu Program Prelungit “Dumbrava minunată” – structura Mondiala, Grădinița cu Program Prelungit Beltiug,

 

 

Grădinița cu Program Prelungit Doba, Grădinița cu Program Normal Bârsău de Sus, Grădinița cu Program Normal Valea Seacă, Grădinița cu Program Prelungit Ardud.

 

 

Este vorba despre aproximativ 400 de copii care vor fi primiți pe scenă de către bunicuțe, într-un cadru tradițional de acasă, iar vestitorii Nașterii Pruncului Sfânt vor fi răsplătiți după datina străbună.

 

 

Și-au pus creativitatea și imaginația la muncă zeci de preșcolari

 

 

Și la secțiunea lucrări plastice și-au anunțat participarea numeroși preșcolari, fiind vorba despre următoarele unități de învățământ:

 

Grădinița cu Program Special “Floare de lotus” Odoreu, Grădinița cu Program Prelungit Beltiug, Grădinița cu Program Prelungit Nr 13 Satu Mare, Grădinița cu Program Normal Medieșu Aurit, Grădinița cu Program Prelungit Nr 1 Tășnad,

 

 

Grădinița cu Program Prelungit Ardud, Grădinița cu Program Prelungit Vetiș, Grădinița cu Program Prelungit Doba, Grădinița cu Program Normal Bârsău, Grădinița cu Program Normal Valea Vinului.

 

 

Va fi un eveniment cu multe surprize pregătite atât de către invitați, cât și de organizatori.

Este vorba despre: momente artistice introductive susținute de Sofia Balog și Paul Chiș din Ardud; sceneta de Crăciun “Spiridușii lui Moș Crăciun”, prezentată de clasa de actorie a Școlii de Arte Satu Mare; târg de decorațiuni de Crăciun; tombolă pe loc.

 

 

Ideea festivalului și toate detaliile au fost gândite și puse la punct de către colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Ardud, împreună cu cele două coordonatoare, Bianca Barbu și Alina Tipuș.

 

 

Parteneri ai evenimentului sunt Primăria orașului Ardud, Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea” Ardud, Inspectorul Școlar Județean Satu Mare, precum și voluntari ai Asociației “Împreună cu Tereza” Satu Mare.

 

 

Parteneri media ai evenimentului sunt cotidianul Informația Zilei, portalul de știri www.informatia-zilei.ro și televiziunea Informația TV.

Citește și:

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with