Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Centrul vechi, un loc trist, jalnic, descurajant, care și-a pierdut identitatea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Centrul vechi, un loc trist, jalnic, descurajant, care și-a pierdut identitatea

Citiți exclusiv în ediția tipărită a cotidianului Informația Zilei din 2 august 2019.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

 1. De aici se vede dezinteresul total al primarilor ;ei merg pe principiul de unde nu pot ciupi ceva acolo nu fac nimic Uitati-va la bostanul de primar actual in afara de citeva trotuare si strazi ce a facut rahatul?? nimic a marit taxele si impozitele pina la cer si-a pus insa un salar nerusinatul ca abia poate duce acasa atat Mai nou a dublat si taxa de salubritate pe ce baza insa ???Mai mult ca sigur pregateste o noua lovitura pe linga consilierii de hartie pe care le avem si care pentru munca lor de nimic sunt platiti regeste In acest oras din pacate nu s-a facut nimic numai vorbe goale si din cite se vede nici nu se va face Cu asa conducere mergem pe Somes in jos

 2. Dacä primäria in propriul oras nu este competentä si in stare sä aducä hotäräri la nivel de judet pentru toate clädirile care stau in paraginä si dacä primäria nu este de acord sä redea clädirile celor cärora li se cuvine atunci ajungem ca din orasul nostru de care ne leagä cäteva decenii in care am locuit in Satu Mare devine un tärg unde fiecare face ce vrea el.
  1. Casa de pe B-dul stefan cel Mare vis a vi de bisericä, stä de doua decenii intr-o stare tristä si de demolat dar primäria visioneazä presupun cu multä pläcere acest tablou magic care s-ar putea numi Mändria Sätmarului.
  2. Casa Mestesugarilor a fost frumos renovatä si deja de vreo 2 ani ar fi fost normal ca cei ändreptätiti mä gändesc la actuala Casä a Mestesugarilor sä se mute in noua clädire. Dar din päcate D-nul Primar nu a änteles cä o casä de mestesugari este un component important in dezvoltarea orasului si a fortei calificate de muncä. In Germania “Handwerkskammer” este a doua fortä economicä din Germania. La D-neavoasträ are o impotantä minorä.
  3Hotelul de la strandul vechi si Restaurantul “Dacia” este clar cä cineva a investit si a vrut sä renoveze sau sä modifice clädirea, dar existä si legi care ar trebui respectate.
  a) din data cänd a änceput constructia sau reconstructia clädiri si pnä la terminare ei pot sä treacä 4 ani, dacä nu se reuseste terminarea ei se mai poate cere äncä 4 ani, dar odatä si odatä trebuie sä se termine. Totul are un capät, numai cärnatul are douä. cänta Udo Jurgen.

  Stimate Primärie aceste sänt cäteva teme de meditat pentru domniile voastre.

  Cu stimä si respect
  stefan cel mic

Lasă un răspuns