Image 1
Image 2

SPRIJIN PENTRU CETĂȚENI

Misiunile de weekend ale jandarmilor sătmăreni

Indiferent că vorbim despre competiții sportive sau manifestări cultural-artistice, jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Meciurile de fotbal, din cadrul Ligii a III a de fotbal, ce se vor disputa sâmbătă între CSM Olimpia Satu Mare și Olimpia MCMXXI Satu Mare pe stadionul Daniel Prodan din municipiu  și CSM Victoria Carei – CS Sănătatea Cluj pe stadionul Victoria din Carei, sunt competiții sportive unde jandarmii sătmăreni vor asigura măsuri specifice.

 

Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Prin măsurile stabilite la nivelul unității, jandarmii sătmăreni sunt pregătiți să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor.

 

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

 

CITEȘTE ȘI:

Patru tineri au fost încadraţi în structurile Jandarmeriei sătmărene

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: