Image 1
Image 2
Acasa
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

100 g de soia granule, 2 linguri de pesmet de finețe medie, 2 linguri de făină, 4-5 căței de usturoi, o lingură de boia de ardei, sare, piper, delicat (de casă), ulei pentru prăjit. În loc de delicat se pot adăuga și zarzavaturi și legume proaspete.

Mod de preparare:

Granulele de soia se fierb într-un litru de apă cu delicat. Se lasă să se răcească și surplusul de apă se strecoară. Se adaugă pesmetul, făina și condimentele, după gust, tocmai ca la chifteluțele din carne. Dacă folosiți legume proaspete (un morcov, un pătrunjel, o feliuță de țelină, o feliuță de gulie, un sfert de ardei gras, un sfert de ceapă), acestea se răzuiesc fin și se amestecă la compoziția anterior preparată. În cazul în care compoziția pare prea seacă și nu se poate forma bine, se adaugă puțin ulei. Cu mâna umezită cu apă se formează biluțe, sau se modelează în formă de pârjoale. Se prăjește în ulei fierbinte și se servește cu piure de cartofi, garnitură asortată, sau pilaf de orez.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Frigărui în stil grecesc

APERITIVE

Frigărui în stil grecesc

Aceste frigărui inspirate din bucătăria grecească te vor transporta pe malurile mării Egee, oferindu-ți o experiență culinară ușoară și răcoritoare. Datorită conținutului scăzut de calorii, sunt o alegere excelentă pentru a fi savurate ori de câte ori dorești, fie ca gustare, mic dejun sau chiar garnitură.

 Carne de vițel cu spanac în sos de bulion și lămâie

 Carne de vițel cu spanac în sos de bulion și lămâie

Spanacul, bogat în antioxidanți, fier, vitamine A, C, K, și minerale, este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătății cognitive și a vederii. Studiile arată că flavonoidele din spanac pot stimula funcțiile creierului, îmbunătăți vederea și ajuta în lupta contra unor tipuri de cancer.