Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

REȚELE DE SOCIALIZARE

China interzice WhatsApp și Threads, SUA pe cale să interzică TikTok

Postare ( Sablon)
China interzice WhatsApp și Threads, SUA pe cale să interzică TikTok
Postare ( Sablon)
Apple a eliminat WhatsApp și Threads din App Store-ul chinezesc la cererea guvernului chinez, relatează G4Media. Platformele, deținute de Meta, nu mai sunt accesibile utilizatorilor de iPhone din China, ...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. guvernul a obligat Apple să le elmine, invocând motive de securitate națională. „Administraţia Spaţiului Cibernetic din China a ordonat eliminarea acestor aplicaţii din App Store pe baza preocupărilor de securitate naţională” a anunţat compania Apple. Reprezentanții Apple adaugă că sunt obligați să se supună, chiar dacă nu sunt de acord cu decizia. Aplicațiile Meta sunt eliminate doar din App Store-ul din varianta chinezesc pentru iPhone, rămânând disponibile în restul lumii.

 

 

Majoritatea platformelor sociale străine erau blocate în China, forțând utilizatorii să recurgă la VPN-uri pentru a accesa internetul liber.

Între timp, Statele Unite ale Americii se pregătesc de interzicerea TikTok. Concret, TikTok este tot mai aproape de a fi interzis în SUA, după ce Camera Reprezentanților a adoptat un proiect de lege care impune companiei ByteDance să vândă platforma, în caz contrar, se va confrunta cu o interdicție totală în Statele Unite. Securitatea aplicației este pusă la îndoială în multe țări, iar unele state nu mai permit utilizarea platformei pe dispozitivele guvernamentale.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Apple a retras WhatsApp și Threads din magazinul său de aplicații din China

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns