Image 1
Image 2
Acasa

DIICOT

Cinci traficanți de droguri au fost arestați preventiv

Cinci traficanți de droguri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române, daț publicității luni, 13 noiembrie.

 

 

 

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, mai multe persoane, din județele Mureș și Cluj, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, respectiv cristal (3-CMC), către mai mulți consumatori, în special din județul Mureș.

 

 

 

În  noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2023, 4 dintre persoanele bănuite au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi vândut o cantitate de drog de mare risc (cristal).

De asemeneau au fost efectuate și percheziții domiciliare.

 

 

 

Ulterior, au fost puse în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe cantități de substanță cu conținut de 3-CMC (cristal), telefoane mobile, grindere, cântare de înaltă precizie și alte asemenea bunuri, folosite la comiterea faptelor.” se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

 

 

 

La data de 11 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane bănuite, iar duminică, 12 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

 

 

 

Polițiști au fost sprijiniți de mascații din cadrul Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

 

 

CITEȘTE ȘI Descinderi masive pentru destructurarea unei rețele de traficanți de droguri

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with